Werkwijze......

“Voor je iets kan loslaten, moet je eerst iets vastpakken!”
Wat doet een Creatieve Doe Coach?  Niet teveel praten maar Doen. Ik laat zien waar je mee bezig bent, zodat je zelf kan beslissen of en hoe je er verandering in wil brengen.

Hoe?  Op een niet alledaagse, creatieve, speelse, verrassende manier gaan we er samen naar kijken. Hierbij maak ik gebruik van : papier, potloden, stenen, tekenpoppen, Playmobil, muziek, matjes, stoelen, klei. Ook een wandeling in de natuur kan helpen om jouw inzichten weer duidelijk te krijgen.
Creativiteit is nooit het doel maar een hulpmiddel!


 Ik krijg veel klanten die al tijden bij een psycholoog lopen en bij mij zien en ervaren waar ze mee bezig zijn en het dan ineens snappen… en reageren met: “nu weet ik wat de psycholoog bedoelt…” 


     "Een klant die nooit nee kon zeggen, vroeg ik om een steen vast te houden. En nog één, en nog één… Toen de stenen te zwaar werden, wilde hij niets liever dan ze allemaal laten vallen. Pas na een kwartier  van zweten, vroeg hij mij te hulp.” Achteraf zei hij: “Dit is inderdaad wat ik doe. Ik laad alles op mijn eigen nek en vraag nooit om hulp.”

Alle verandering begint bij een eerste stap.

 

Zet die eerste stap en neem contact op met “Eigen Inzicht“.
Het aantal gesprekken varieert van drie tot tien.

 

Het leuke is:

Je kunt hier de deur uitlopen en met dat nieuwe gedrag beginnen!

 

Nieuwsgierig geworden?
Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur. Daarna beslissen we samen of we ermee doorgaan.