Reacties van klanten

Als je Eigen Inzicht zou aanbevelen, wat vertel je dan?

Reactie op relatietherapie van M en W.

Wij hebben bij jou 5 meetings gehad om onze relatie weer eens onder de loep te nemen en te zien hoe we tot een verfrissing kunnen komen.
De ruimte waarin deze plaats gevonden is, is geschikt om in gesprek te zijn. Je voelt je veilig en kan nauw bezig zijn.
Je gebruikte zeer functioneel en snel de vaardigheden die nodig waren waren voor de diepgaande gesprekken met de resultaten mobiel.
Nu moeten wij er verder uitvoering aan geven om onze relatie te verbeteren en te versterken.
Dat gaat zeker gebeuren na deze gesprekken die toch tot stand komen onder jou leiding.

 

Een coach die je je hele leven bijblijft. Door de bijzondere werkvormen, de warmte, professionaliteit en veel meer helpt Marijke je verder. Sta er voor open en dan coaching van Marijke zich meer dan driedubbel uit.

Tom ( 30 jaar)

 

Ze is zeer duidelijk en betrokken bovenal professioneel. Ze helpt je om je zelfstandig te laten functioneren. Ze staat meteen voor je klaar. Ik hoop dat ik zelfstandig door kan gaan met alles wat mijn coach mij geleerd heeft .

Gepensioneerde echtgenote van een zieke man. 

 

Een open coach die veel ruimte geeft maar ook inzicht geeft in hoe de zaken er voor staan ​​en waar je eigen kwaliteiten liggen.

Naast dat Marijke een zeer prettige persoon is, vond ik het tastbaar maken van gevoelen en wensen die tijdens de sessies besproken werden heel sterk (tekeningen, schilderijen, de rode draad).

Situaties en wensen worden tastbaar gemaakt om mee te nemen, ophangen en terugkijken bij mij blijvende alertheid op veranderpunten.

Medewerker Alliander

 

Marijke is een enorm warm en (h)eerlijk mens! De drempel bij het maken van een verhaal is enorm laag. Dit omdat Marijke goed naar je luistert, door eigen ook kwetsbaarheid opstelt en het ook niet nalaat om zelfs boos te worden wanneer je in een oude valkuil dreigt te stappen.

Manager Alliander

 

Heb 'mijn oude gevoel' weer terug en ben volledig in de running, met plezier. Ja, het is fijn dat mijn rugzak weer te dragen is.

De coaching voldeed aan de verwachtingen na het lezen van de aanbeveling op de site. Vooral de humoristische benadering zijn mij goed bevallen. Ik hou niet zo van dat zware. Het moet wel een luchtig blijven.

Medewerker Alliander

 

De effectiviteit van de coach-werkvormen:

In welke mate werkte de door de coach toegepaste werkvormen voor u?

De werkvormen die ik heb gedaan in het verleden en normaal niet zou doen. Door dit te doen heb ik dingen ontdekt dat ik eigenlijk ook leuk vindt om te doen, een stukje lopen en schilderen. Daarnaast werkte de werkvormen voor mij omdat het interactief is en het werken ook ontspannend werkt.

studente 

 

De toepassingsaanpak/werkwijzen op het eerste gezicht probleem aanpakken. Gaandeweg (en ook na verdere bespreking aan het eind van de sessies) bleek dan dat er meer uit 'af te lezen' is, dan je in eerste bevoegdheden denkt. Er wordt duidelijk een beroep gedaan op je onderbewustzijn en intuïtieve handelen en dat werkt heel helderend!

De 'sturing' (die er natuurlijk wel is) heel ongedwongen en natuurlijk over, waarbij de veelheid aan verschillende mogelijkheden komt, spontaan/intuïtief door Marijke wordt afgestemd op de specifieke situatie/persoon.

Medewerker DHL

 

Ze helpen en zelfs deze problemen te herkennen en te voorkomen.

Bomen deskundige

 

Door het zichtbaar maken van de problemen kon ik het 'plaatje' beter zien. Onbewust worden gemaakt om dingen groter van kleiner te maken en door dit effecten te maken, werden de oorzaken van de problemen en waardoor de oplossingen een stuk duidelijk.

Administratieve medewerkster 

 

Dat je een heel lief mens gebogen, “down to earth”. Dat je vragen stelt die niet altijd even prettig zijn maar snel tot een bepaald inzicht leiden. Dat je veel in huis hebt, veel verschillende werkvormen, geen zweverige blik op de dingen en ook dingen bij hun naam durft te noemen en daar hou ik wel van.
H.Otten (docent VWO)

 

DOEN! Spaar er desnoods voor en gun het jezelf. Deze mentale APK maakt meer los en goed dan je verwacht.
E. Richter ( sportmasseuse)

Marijke is een coach die niet het wiel voor je gaat uitvinden maar je juist afstoft. Ze laat je naar binnen kijken door middel van je dingen te laten doen en je dan op de juiste manier een spiegel voor te houden!
A van Limbeek (docent LO)


Een goede spiegel en een fijn mens.
J Spee (manager)

Vraag: “Hoe kom ik meer los, laat ik mijn eigen( uitvoerende )beelden los ? Aanrader, maar je moet wel durven.
J.Pikkert ( Alliander)

Je bent een mensenmens, op de hoogte van het onderwijs. Creatieve coaches helpen echt! Ik zou wel langer willen worden gecoacht
A. Schouten (docent LO)