Reacties van klanten

Als je Eigen Inzicht zou aanbevelen, wat vertel je dan?

Reactie op relatietherapie van M en W.

Wij hebben bij jou 5 meetings gehad om onze relatie weer eens onder de loupe te nemen en te bezien hoe we tot een verfrissing kunnen komen.
De ruimte waarin dit plaats vond is geschikt om zo knus met elkaar in gesprek te zijn. Je werkkamer is lekker licht met een geruststellend uitzicht op de tuin, het meubilair is fris en zit heerlijk om op een ontspannen manier bezig te zijn.Je voelt je veilig en kan daardoor geconcentreerd bezig zijn.
De hulpmiddelen (playmobiel, allerlei poppetjes, teken materialen en stenen) die je gebruikte waren zeer functioneel en gaven snel de inzichten die nodig waren voor de diepgaande gesprekken met de gewenste resultaten.
Nu moeten wij er verder uitvoering aan geven om onze relatie te verbeteren en te versterken.
Dat gaat zeker lukken na deze indringende gesprekken die toch spontaan tot stand kwamen onder jou leiding.

 

Een coach die je je hele leven bijblijft. Door de bijzondere werkvormen, de warmte, professionaliteit en veel meer helpt Marijke je verder. Sta er voor open en dan betaalt coaching van Marijke zich meer dan driedubbel uit.

Tom ( 30 jaar)

 

Ze is zeer duidelijk en betrokken bovenal professioneel. Ze helpt je om je zelfstandig te laten functioneren. Ze staat meteen voor je klaar. Ik hoop dat ik zelfstandig door kan gaan met alles wat mijn coach mij geleerd heeft .

Gepensioneerde echtgenote van een zieke man. 

 

Een open coach die veel ruimte geeft maar ook inzicht geeft in hoe de zaken er voor staan en waar je eigen kwaliteiten liggen.

Naast dat Marijke een zeer prettig persoon is, vond ik het tastbaar maken van gevoelen en wensen die tijdens de sessies besproken werden heel sterk (tekeningen, schilderijen, de rode draad).

Situaties en wensen werden hierdoor tastbaar waardoor het meenemen, ophangen en terugkijken bij mij zorgde voor blijvende alertheid op veranderpunten.

Medewerker Alliander

 

Marijke is een ontzettend warm en (h)eerlijk mens! De drempel om bij Marijke je verhaal te doen is ontzettend laag. Dit komt omdat Marijke goed naar je luistert, zichzelf ook kwetsbaar opstelt (door praktijkervaringen met je te delen) en het ook niet nalaat om even boos op je te worden wanneer je in een oude valkuil dreigt te stappen.

Manager Alliander

 

Heb ‘mijn oude gevoel’ weer terug en ben volledig in de running, met plezier. Ja, het is fijn dat mijn rugzak weer te dragen is.

De coaching voldeed aan de verwachtingen na het lezen van de aanbeveling op de site. Vooral de humoristische benadering zijn mij goed bevallen. Ik hou niet zo van dat zware. Het moet wel een beetje luchtig blijven.

Medewerker Alliander

 

De effectiviteit van de coach-werkvormen:

In welke mate werkte de door de coach toegepaste werkvormen voor u?

De werkvormen pasten bij mij omdat ik uit mijn comfortzone ben gestapt en hierdoor juist dingen heb gedaan dat ik normaal niet zou doen. Door dit te doen heb ik dingen ontdekt dat ik eigenlijk ook leuk vindt om te doen, zoals een stukje lopen en schilderen. Daarnaast werkte de werkvormen voor mij omdat het interactief is en het hierdoor ook ontspannend werkt.

Studente 

 

De toegepaste aanpakken/werkwijzen werkten op mij als zeer vernieuwend: op het eerste gezicht leken ze nauwelijks aanknoping te bieden met het ter sprake gebrachte onderwerp en onderliggende probleem. Gaandeweg (en ook na verdere bespreking aan het eind van de sessies) blijkt dan dat er veel meer uit ‘af te lezen’ is, dan je in eerste instantie denkt. Er wordt duidelijk een beroep gedaan op je onderbewustzijn en intuïtieve handelen en dat werkt heel verhelderend!

De ‘sturing’ (die er uiteraard wel is) komt heel ongedwongen en natuurlijk over, waarbij de veelheid aan verschillende mogelijkheden waaruit ze kan putten, spontaan/intuïtief door Marijke wordt afgestemd op de specifieke situatie/persoon.

Medewerker DHL

 

Ze hielpen mij om te gaan met de problemen waar ik tot dan toe geen oplossing voor had, en ze hielpen zelfs deze problemen te herkennen en te voorkomen.

Bomen deskundige

 

Door het zichtbaar maken van de problemen waar ik tegenaan liep (schilderen, kleien, tekenen, etc.) kon ik het ‘plaatje’ beter zien. Onbewust worden keuzes gemaakt om bepaalde dingen groter of kleiner te maken en door dit inzichtelijk te maken, werd de oorzaak van de problemen en daardoor de oplossingen een stuk duidelijker.

Administratief medewerkster 

 

Dat je een heel lief mens bent, “down to earth”. Dat je vragen stelt die niet altijd even prettig zijn maar snel tot een bepaald inzicht leiden. Dat je veel in huis hebt, veel verschillende werkvormen, geen zweverige blik op de dingen en ook dingen bij hun naam durft te noemen en daar hou ik wel van.
H.Otten ( docent VWO)

 

DOEN! Spaar er desnoods voor en gun het jezelf. Deze mentale APK maakt meer los en goed dan je verwacht.
E. Richter ( sportmasseuse)

Marijke is een coach die niet het wiel voor je gaat uitvinden maar je juist afstoft. Ze laat je naar binnen kijken door middel van je dingen te laten doen en je dan op de juiste manier een spiegel voor te houden!
A van Limbeek ( docent LO)


Een goede spiegel en een fijn mens.
J Spee ( manager)

Vraag: “Hoe kom ik meer los, laat ik mijn eigen( belemmerende )beelden los ?  Aanrader, maar je moet wel durven.
J.Pikkert ( Alliander)

Je bent een mensen- mens, op de hoogte van het onderwijs. Creatief coachen helpt echt! Ik zou wel langer begeleid willen worden.
A. Schouten ( docent LO)